کارما و وظایف انسان
کارما و وظایف انسان
وظایف انسان به چهار دسته تقسیم می شوند:
۱- وظیفه نسبت به خود؛ یعنی نسبت به روح ملکوتی و روح بشری.
۲- وظیفه نسبت به خالق.
۳- وظیفه نسبت به دیگران؛ بر حسب اهمیت نسبت به پدر و مادر، همسر و فرزندان، اقوام، دوستان، همسایگان و اجتماع و همه انسانها
۴- وظیفه نسبت به دیگر مخلوقات؛ حیوانات، گیاهان، اشیا و هر آنچه در هستی وجود دارد.
رعایت حقوق دیگران رکن اصلی زندگی روحانی و فیزیکیست. رعایت حقوق دیگران در مجموع مستلزم بکار گرفتن اصول اخلاقی از جمله وفای به عهد. ادای دین مادی و اخلاقی. حق شناسی نسبت به والدین و همسر و دوستان و معلمان و…..
🌸این یک قانون الهی و متافیزیکیست که هرگز حق کسی پایمال نخواهد شد و از بین نخواهد رفت؛ چون ضامن آن خداست. مواظب باشید که حق دیگران را به هیچ وجه ضایع نکنید زیرا در قبال کسی که تعمدٱ حقش را ضایع کنید دینی به عهده شما قرار می گیرد که دیر یا زود آن را باید ادا کنید، که به آن کارما می گوییم. این دین همه جا بدنبال شما حرکت می کند و گریزی از آن ممکن نیست. چه در این دنیا چه در دنیای دیگر بایستی آنرا تسویه کنید.
🌟به شما پیشنهاد طلایی ارایه می دهم: در هر موقعیتی خود را جای دیگران بگذارید. این قانون به این معناست که انسان خود را وادار کند تا نسبت به دیگران همانقدر خیر خواه باشد که نسبت بخود. این قانون طلایی باعث نجات روح روان و حتی جسم شما خواهد شد، تا تمام بدهکاری خود را به انسان ها و کاینات نپردازید از چرخه مرگ و زندگی و یا همان چرخه کارما رهایی میسر نخواهد شد. انتخاب با خود شماست…
امکان ارسال دیدگاه برای این مطلب وجود ندارد.